Vastaava.fi logo

Rakentajan tärkein kumppani Etelä-Pohjanmaalla

Rakennusvastaava
Ari Kattelus

Oman kodin rakentaminen on monille meistä yksi elämämme suurimmista hankkeista. Toimin kumppaninasi Etelä-Pohjanmaalla ja tarpeen mukaan myös muualla Suomessa. Vastaavana työnjohtajana olen toiminut yli 20 vuoden ajan ja auttanut satoja omakotitaloprojekteja ja suurempia työmaita valmistumaan aikataulussa, budjetissa ja lain vaatimalla tavalla.

Kauttani saat tarvittaessa kaikki palvelut rakennusluvan hakemisesta lopputarkastukseen asti. Kun haluat, että sinun etuasi rakentajana ajatellaan projektin joka vaiheessa, ota yhteyttä. Viedään yhdessä hankkeesi menestyksekkäästi maaliin.

Talomme valmistui juuri ajallaan, tästä piti huolen meidän ammattitaitoinen vastaava mestarimme Ari Kattelus. Itse olimme ensi kertaa talonrakennus puuhissa täysin tietämättömänä mistään. Onni oli, että saimme suosituksen Arista. Hän huolehti jokaista piirua myöten, että homma toimii ja rakennustyömaa edistyy.


Arin myötä opimme talonrakennuksesta, hän antoi vapauden myös meidän tutustua rakentamisen saloihin. Ammattitaitoinen, ystävällinen ja aikatauluista kiinni pitävä mestari on onni jokaiselle rakennustyömaalle!

Tyytyväinen perhe Lapualta

Ota yhteyttä